Annons

Adventure Icebreaker Medium

Produkter
(logga in för att koppla)
På sidofickorna till kameraryggsäcken Adventure Icebreaker Medium finns det två öjlettförsedda hål. Vad är dessa avsedda för? Jag kan inte se att CyberPhoto nämner dem i sin recension av ryggsäcken och på en direkt fråga föreslår man att de är till för en hörlurskabel. Att använda de två hålen för en hörlurssladd är naturligtvis möjligt, men meningslöst eftersom jag inte kan finna någon öppning till det bakomliggande facket. Likaledes är ryggsäckens "lock" försedd med sex stycken dylika öjletter.

Se http://www.cyberphoto.se/dorr/icebreaker/sfh.jpg

Lars Bruzelius
 

Oquist

Avslutat medlemskap
Kan det ha något att göra med att förhindra kondens om man är ute en längre period?
 

Uffe_Nordholm

Aktiv medlem
Förklaringen kan vara väldigt enkel, men samtidigt svår att komma på: tillverkaren har sett att andra ryggsäckar har sådana öljetter och har därför bestämt att deras också skall ha dem. Tillverkaren vet inte varför öljetterna finns där på andras ryggsäckar, och sätter därför öljetterna där det är smidigt att få dem, vare sig de har någon funktion där eller inte.

Det är lite som med "vanliga" ryggsäckar för några år sedan: det gick knappt att hitta en ryggsäck som saknade fäste för isyxa, även om ryggsäcken främsta användningsområde helt uteslöt att man skulle behöva ha med en isyxa.
 
ANNONS